Коньяк Товари Maxime Trijol
Коньяк Maxime Trijol веде свою історію з 1859 року. В цьому році в Сен-Марталь-Сюр-Чи не (серце замку Коньяк) була встановлена перша бочка цього елітного напою.
Сьогодні ж, через трохи більше 150 років, їх потужність зросла до 22-х 2500-літрових бочок. Maxime Trijol відрізняється тим, що бренд має повністю замкнутий цикл - вирощує власні виноградні лози, а також проводить перегонку і витримку коньяку. Ця філософія безперервного прагнення до досконалості передавалася з покоління в покоління.
У 1954 році Максим Тріжоль став брокером з продажу вина та бренді. Він був офіційно визнаний професійним дистилятором в 1962 році.
У 1972 році Жан-Жак Тріжоль вступив у володіння від свого батька, і з тією ж пристрастю і ретельністю, що і його предки, зберіг сімейну таємницю виготовлення видатного коньяку.
У 2013 році дві його дочки, Анн-Софі і Полін, приєдналися до нього в управлінні майном.
Це сімейна історія, перш за все, про пошук правильного балансу між традиціями і сучасними технологіями протягом поколінь. Саме цей факт забезпечив стійку незалежність одного з найбільших сімейних коньячних заводів.
Виноградні лози сімейства Trijol виростають в двох самих ексклюзивних коньячних кірках (регіональних найменуваннях) на території виробництва коньяку площею 78 000 гектарів: Grande Champagne і Petite Champagne. Основним культивується сорт винограду Уні Блан.
Збір урожаю починається в кінці вересня або початку жовтня. Фрукти пресуються відразу після збору, і сік ферментує безпосередньо.
Пресування і ферментація вимагають особливої обережності. Це два важливі кроки, які сприяють якості кінцевого Maxime Trijol «eaux de vie».
Після приблизно двотижневого бродіння отримані вина містять від 9 до 10% спирту за об'ємом. Ці кислі, слабоалкогольні вина готові до дистиляції, яка повинна бути завершена до 31 березня.
Сорт винограду Уні Блан, який дозріває порівняно пізно має високу природню кислотність, що є важливим чинником для тонкощі і елегантності коньяку "eaux de vie".
Сьогодні ж, через трохи більше 150 років, їх потужність зросла до 22-х 2500-літрових бочок. Maxime Trijol відрізняється тим, що бренд має повністю замкнутий цикл - вирощує власні виноградні лози, а також проводить перегонку і витримку коньяку. Ця філософія безперервного прагнення до досконалості передавалася з покоління в покоління.
У 1954 році Максим Тріжоль став брокером з продажу вина та бренді. Він був офіційно визнаний професійним дистилятором в 1962 році.
У 1972 році Жан-Жак Тріжоль вступив у володіння від свого батька, і з тією ж пристрастю і ретельністю, що і його предки, зберіг сімейну таємницю виготовлення видатного коньяку.
У 2013 році дві його дочки, Анн-Софі і Полін, приєдналися до нього в управлінні майном.
Це сімейна історія, перш за все, про пошук правильного балансу між традиціями і сучасними технологіями протягом поколінь. Саме цей факт забезпечив стійку незалежність одного з найбільших сімейних коньячних заводів.
Виноградні лози сімейства Trijol виростають в двох самих ексклюзивних коньячних кірках (регіональних найменуваннях) на території виробництва коньяку площею 78 000 гектарів: Grande Champagne і Petite Champagne. Основним культивується сорт винограду Уні Блан.
Збір урожаю починається в кінці вересня або початку жовтня. Фрукти пресуються відразу після збору, і сік ферментує безпосередньо.
Пресування і ферментація вимагають особливої обережності. Це два важливі кроки, які сприяють якості кінцевого Maxime Trijol «eaux de vie».
Після приблизно двотижневого бродіння отримані вина містять від 9 до 10% спирту за об'ємом. Ці кислі, слабоалкогольні вина готові до дистиляції, яка повинна бути завершена до 31 березня.
Сорт винограду Уні Блан, який дозріває порівняно пізно має високу природню кислотність, що є важливим чинником для тонкощі і елегантності коньяку "eaux de vie".
Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)