Джин Товари Brandbar
Фірма БрендБар - великий український виробник високоякісного елітного алкоголю з досвідом роботи в цій галузі майже в 20 років.
Виробництво почалося на початку 2000-х за результатами переговорів з кращими фахівцями і технологами компанії «Есаром» (Австрія). В результаті них був підписаний договір з метою спільного виробництва алкогольних напоїв. Першим з них став абсент. За основу було прийнято наступні позиції:
- австрійські технології;
- наявність в Україні готових потужностей (будівель);
- сировинна база з Альпійських гір, що розташована на швейцарській стороні (Швейцарія - батьківщина абсенту).
Ці 3 фактори дозволили відтворити і втілити давню рецептуру напою 19 століття, а саме абсенту. Назву для напою було обрано на честь генія і великого його шанувальника - «Абсент Вінсент».
Далі, в 2003, почався випуск абсенту «Руж» червоного кольору. Напій з дуже цікавою смаковою гаммою і унікальним у своєму роді кольором.
Товар, що вироблявся, був дуже високо оцінений не тільки в Україні, а й за кордоном. В подальшому він був сертифікований у відповідності стандартів ISO. Дане визнання стало немов імпульсом для подальшого активного розвитку. 2005 рік - випуск абсенту з 70% вмістом спирту (Вінсент Преміум і Вінсент Еліт). Потім свій асортимент компанія розширила ще одним коктейльних напоєм - самбукою, а в 2008 році в колекцію додався легендарний напій - джин.
У 2011 році компанія почала виробляти також і лінійку лікерів під ТМ БрендБар.
На автоматизованих лініях заводу ТОВ «Захід-Алко-Груп» під ТМ Brandbar випускаються наступні бренди:
- самбука «Ібіца»;
- самбука «Зак»;
- джин «Де Ла Бо»;
- джин «Трафальгар»;
- абсент «Вінсент»;
- абсент «Вінсент преміум»;
- горілка «Фаєрстартер»;
- лікери «Brandbar» і сиропи «Brandbar».
Цифри говорять самі за себе - з 2001 до 2019 асортимент компанії виріс з 1 до 60 товарних позицій унікальних і високоякісних продуктів, що робляться виключно з натуральної сировини.
Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)