Рецепт груші в соусі з білим вином або як об'єднати смак Європи і Південної Америки
- 19 березня 2020 11:13:03
- Відгуків: 0
- Переглядів: 490
Груша в білому вині - одночасно ніжна і дуже ароматна страва. Однак відразу попереджуємо, за 10 хвилин ви її не приготуєте, тут потрібен час і трохи фантазії.
Підготуйте:
• 0,16 кг груші;
• 70 мл білого вина;
• 65 гр. меду розтопленого;
• 45 гр. тростинного цукру;
• 10 гр. кориці;
• 5 гр. бадьяна;
• 0,25 л води.
Приготування
1. У сотейник переливаємо воду, додаємо цукор з цукрової тростини і перемішуємо.
2. Як тільки вода закипить, додаємо розтоплений мед, порційно вливаємо вино, а також корицю і бадьян. Ретельно все перемішуємо.
3. З груші знімаємо шкірку і витягаємо насіння, не розрізаючи її. Опускаємо грушу в сироп і тримаємо близько 90-100 хвилин.
4. Витягуємо грушу в тарілку, додаємо трохи сиропу, який використовувався для томління.
Підготуйте:
• 0,16 кг груші;
• 70 мл білого вина;
• 65 гр. меду розтопленого;
• 45 гр. тростинного цукру;
• 10 гр. кориці;
• 5 гр. бадьяна;
• 0,25 л води.
Приготування
1. У сотейник переливаємо воду, додаємо цукор з цукрової тростини і перемішуємо.
2. Як тільки вода закипить, додаємо розтоплений мед, порційно вливаємо вино, а також корицю і бадьян. Ретельно все перемішуємо.
3. З груші знімаємо шкірку і витягаємо насіння, не розрізаючи її. Опускаємо грушу в сироп і тримаємо близько 90-100 хвилин.
4. Витягуємо грушу в тарілку, додаємо трохи сиропу, який використовувався для томління.