Куряча грудка в соусі з білого вина - або як м'яке зробити ніжним
- 03 березня 2020 19:05:24
- Відгуків: 0
- Переглядів: 296
Ми робимо збірку рецептів, які можна готувати в найпростіших умовах з того, що продається в звичайних магазинах. При цьому повірте - смак кожної страви вас приємно здивує. Одним з таких рецептів і є куряча грудка в винному соусі.
Підготуйте:
• Грудку з шкіркою.
• Масло підтоплене вершкове - 60 гр.
• Вино біле (краще сухе або напівсухе) - 45 мл.
• Куркуму.
• Трави ароматні.
• Сіль кухонну.
Приготування
1. Грудку готуємо. Промиваємо її, обсушуємо серветками, заправляємо спеціями і солимо. Можна злегка полити олією.
2. Сковорідку розігріваємо, додаємо вершкове масло і викладаємо замариновану грудку.
3. Обсмажуємо курку з усіх боків. Додаємо пару ложок води, все вино. Накриваємо сковорідку кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо півгодини.
4. Грудку дістаємо і перекладаємо на тарілку.
5. У сковорідку в рідину додаємо трохи куркуми, солі і все просіяне борошно. Перемішуємо лопаткою доки соус не стане густим.
Порада: подаємо грудку, политу гарячим соусом. Бажано додавати зелень і перець, нарізаний соломкою.
Підготуйте:
• Грудку з шкіркою.
• Масло підтоплене вершкове - 60 гр.
• Вино біле (краще сухе або напівсухе) - 45 мл.
• Куркуму.
• Трави ароматні.
• Сіль кухонну.
Приготування
1. Грудку готуємо. Промиваємо її, обсушуємо серветками, заправляємо спеціями і солимо. Можна злегка полити олією.
2. Сковорідку розігріваємо, додаємо вершкове масло і викладаємо замариновану грудку.
3. Обсмажуємо курку з усіх боків. Додаємо пару ложок води, все вино. Накриваємо сковорідку кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо півгодини.
4. Грудку дістаємо і перекладаємо на тарілку.
5. У сковорідку в рідину додаємо трохи куркуми, солі і все просіяне борошно. Перемішуємо лопаткою доки соус не стане густим.
Порада: подаємо грудку, политу гарячим соусом. Бажано додавати зелень і перець, нарізаний соломкою.