Куряча грудка в соусі з білого вина - або як м'яке зробити ніжним


  • 03 березня 2020 19:05:24
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 296
  • 0
Ми робимо збірку рецептів, які можна готувати в найпростіших умовах з того, що продається в звичайних магазинах. При цьому повірте - смак кожної страви вас приємно здивує. Одним з таких рецептів і є куряча грудка в винному соусі.

Підготуйте:
• Грудку з шкіркою.
• Масло підтоплене вершкове - 60 гр.
• Вино біле (краще сухе або напівсухе) - 45 мл.
• Куркуму.
• Трави ароматні.
• Сіль кухонну.

Приготування
1. Грудку готуємо. Промиваємо її, обсушуємо серветками, заправляємо спеціями і солимо. Можна злегка полити олією.
2. Сковорідку розігріваємо, додаємо вершкове масло і викладаємо замариновану грудку.
3. Обсмажуємо курку з усіх боків. Додаємо пару ложок води, все вино. Накриваємо сковорідку кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо півгодини.
4. Грудку дістаємо і перекладаємо на тарілку.
5. У сковорідку в рідину додаємо трохи куркуми, солі і все просіяне борошно. Перемішуємо лопаткою доки соус не стане густим.

Порада: подаємо грудку, политу гарячим соусом. Бажано додавати зелень і перець, нарізаний соломкою.
 
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.