Індичка з абрикосами під винним соусом - коли стикаються кухні двох світів
- 29 лютого 2020 21:01:48
- Відгуків: 0
- Переглядів: 313
Індичка - США, абрикос - Вірменія, біле вино - Франція, рисове борошно - Китай. І все це в одній страві. Готові? Тоді приступимо.
І так почнемо з інгредієнтів. Підготуйте:
• Грудку - 0,8 кг.
• Велику цибулину.
• Свіжі гриби - 0,4 кг.
• Великі і щільні абрикоси - 5 шт.
• Вино (краще використовувати біле сухе) - 130 мл.
• Зелень.
• Борошно рисову - 30 гр.
• Розтоплене вершкове масло.
• Спеції.
Приготування
1. Смажимо на сковорідці попередньо подрібнену цибулю. Додаємо ложку розтопленого масла.
2. Гриби нарізаємо слайсами і додаємо до цибулі. Томимо десять хвилин.
3. Ділимо грудку на кілька частин, солимо і додаємо спеції. Укладаємо м'ясо під плівку і трохи відбиваємо.
4. Абрикоси миємо, очищаємо і нарізаємо. Викладаємо по центру фрукти, завертаємо рулет.
5. Кожен рулет обсипаємо борошном.
6. Викладаємо рулети на сковорідку і обсмажуємо. До рулетів додаємо гриби, цибулю, а також вино.
7. Подрібнюємо зелень і додаємо до рулетів. Накриваємо сковорідку і тушкуємо двадцять хвилин.
І так почнемо з інгредієнтів. Підготуйте:
• Грудку - 0,8 кг.
• Велику цибулину.
• Свіжі гриби - 0,4 кг.
• Великі і щільні абрикоси - 5 шт.
• Вино (краще використовувати біле сухе) - 130 мл.
• Зелень.
• Борошно рисову - 30 гр.
• Розтоплене вершкове масло.
• Спеції.
Приготування
1. Смажимо на сковорідці попередньо подрібнену цибулю. Додаємо ложку розтопленого масла.
2. Гриби нарізаємо слайсами і додаємо до цибулі. Томимо десять хвилин.
3. Ділимо грудку на кілька частин, солимо і додаємо спеції. Укладаємо м'ясо під плівку і трохи відбиваємо.
4. Абрикоси миємо, очищаємо і нарізаємо. Викладаємо по центру фрукти, завертаємо рулет.
5. Кожен рулет обсипаємо борошном.
6. Викладаємо рулети на сковорідку і обсмажуємо. До рулетів додаємо гриби, цибулю, а також вино.
7. Подрібнюємо зелень і додаємо до рулетів. Накриваємо сковорідку і тушкуємо двадцять хвилин.