Вино Товари Bodegas Yuntero
Виноградники Bodegas Yuntero розташовані на найкращій землі, що простягнулася вздовж русла річки Гвадіана. Ці води в поєднанні з вапняними грунтами мають особливі геологічні та мікрокліматичні умови, які є природними і дуже сприятливими для вирощування винограду.
20 березня 1954 року було засновано кооператив Хесуса дель Пердона, метою якого було об'єднати в групу 102 виноробів, які в цьому районі потребувала розробки та збуту продуктів, отриманих з їх виноградників. Також однією з умов створення було оформлення додаткового захисту від спекуляцій, яким піддавалися працівники від недобросовісних торговців. У той час громадянин Блас Телло Фдез-Кабальєро був призначений почесним членом кооперативу; міністр сільського господарства громадянин Хесус Лопес Пелаес - головою, а громадянин Теодоро Санчес-Мігалон - менеджером.
У 1955 році відкривається виноробня місткістю 6 000 000 літрів.
У 1957 році приміщення, розташовані в C/Reyes Católicos, були придбані для створення офісів.
У 1960 році було проведено розширення на 2,1 мільйона літрів.
У 1966 році пан Педро Гонсалес Роман стає головою, закупляється більше землі і відбувається поглинання з кооперативом Сан-Ісідро.
У 1967 році він розширює виробничі потужності ще на 10 мільйонів літрів, випускаються нові розвантажувачі, купуються ваги і ще 14 пресів, а також сім сепараторів. Презентація вин від кооперативу також проходить на ярмарку Feria del Campo в Мадриді.
У 1969 році вина починають розливатися по пляшках на виноробні.
У 1970 році відбувається зміна голови: пан Педро Капілла Діас де Лопес Діас, мер Мансанареса і голова ради директорів Caja Rural, зайняв цей пост. Міністр праці призначений почесним членом.
У 1973 кооператив нагороджується золотою медаллю на Брюссельській виставці продуктів харчування, і посол США відвідує виноробню.
У 1974 році були зареєстровані торгові марки Yuntero Pálido Manzanares і Yuntero Tinto Fino.
У 1975 році були проведені роботи для лікеро-горілчаного заводу і для масового завантаження вина за допомогою RENFE.
В 1976 кооператив вживає заходів щодо розширення лінії розливу до 4000 пляшок на годину.
У 1977 році виноробня входить до складу Д.О. Манча.
У 1978 році було проведено дослідження по охолодженню сусла для поліпшення виробництва, і офіси були перенесені на виноробню.
У 1980 році йде моментальне розширення до 20 000 000 літрів і покупка інших будівель.
У 1984 році Антоніо Патон Клементе виконує обов'язки президента і співпрацює з Національним кооперативом Дель Кампо.
У 1990 році відбувається поглинання з кооперативом El Porvenir. Через вимог EEC урожай вина підвищується до 4,5 млн. тонн.
У 1991 році пан Сінфоросо Фернандес-Камуньяс Калера стає головою.
У 1992 році були зареєстровані торгові марки Viña Altair і Viña Tomar.
У 1993 році пан Рамон Алькарас Пеньуелас був призначений менеджером, а також створено перше органічне вино з Кастілья ла Манча, виробленим під маркою Mundo de Yuntero.
У 1994 році відбулася церемонія презентації вина Mundo de Yuntero в присутності регіонального міністра сільського господарства.
У 1995 році обладнання для розливу в пляшки було модернізовано, і його виробництво збільшилося до 6000 пляшок на годину. Крім того, придбано обладнання для охолодження на 800 000 BTE і збільшено кількість резервуарів і бочок з нержавіючої сталі. Хуан Луїс Лозано стає новим головою кооперативу.
У 1996 році охолоджуючу обладнання було збільшено до 6 000 000 BTE, а також придбані нові теплообмінники.
У 1997 році розвантажувачі були замінені бункерами з нержавіючої сталі.
У 1999 році відкривається винний магазин в C/Virgen.
У 2000 році відбулася ще одна поглинає злиття з кооперативом El Progreso, єдиним кооперативом, які залишилися в Мансанарес: Jesús del Perdón.
У 2001 році були додані ще п'ять саморозвантажних резервуарів, ящики для пляшок Crianza і Reserva і ізотермічні резервуари.
У 2003 році був відкритий дегустаційний зал, і для вина Gran Reserva був обраний сорт "Стара лоза" Ченчібеля.
У 2004 році виробляються органічні білі вина з сортів Macabeo і Chardonnay. Реструктуризація в експортному відділі. Святкування 50-ї річниці заснування виноробні, за участю місцевих та провінційних влади (президент регіонального уряду Кастілья-Ла-Манча), голів кооперативів, клієнтів, членів і т. Д.
У 2005 році сформована нова група виробників вина. Робляться інвестиції для підвищення конкурентоспроможності на ринках: резервуари, холодильні установки, бочки, ящики і самоклеящаяся етикетувальна машина. Сертифікація досягнута в стандартах якості ISO і BRC.
У 2006 році статут був змінений і адаптований до APAS (Асоціація сільськогосподарського виробництва) під назвою Jesús del Perdón-Bodegas Yuntero, SCCLM. Г-н Фелікс Кано Діас призначений новим головою.
У 2007 році були досягнуті нові інвестиції в стару виноробню, створюється сучасне підприємство з 67 резервуарами з нержавіючої сталі.
У 2008 році міністр сільського господарства здійснює візит на виноробню.
У 2009 році кількість отриманого винограду склало 41 000 000 кг, що призвело до збільшення кількості ізотермічних резервуарів, плавучих засобів і бочок з більшою ємністю.
Показано з 1 по 9 із 9 (всього сторінок: 1)