Лікер Товари Antonio Nadal
Історія компанії Антоніо Надаль почалася в кінці XIX століття на острові Майорка, коли дон Антоніо Надал Мутанер відкрив крихітне підприємство і почав займатися створенням оригінальних алкогольних напоїв. Його шедеври - іспанський абсент "Tunel" і кубинські національні напої з цукрової тростини. Фірма активно розвивалася, але все ж їй не вдалося здобути широку популярність і збільшити виробничі потужності до створення більш ніж 60 тисяч літрів алкоголю за рік.
Проте, справу Антоніо з успіхом продовжили його нащадки, зумівши відтворити рецептуру напоїв і зробити успішними кілька брендів. Традиції - невід'ємна частина філософії компанії. У буньйольскійй дістіллерії у передгір'я Сьєрра де Трамунтана до сьогоднішнього дня для підігріву використовують тільки деревину. При цьому, поза увагою не залишаються і сучасні тенденції, наприклад, регулярно вдосконалюється дизайн пляшки. Зараз етикетку рому прикрашає малюнок Берінга Компаріні - художника родом з Чилі. Оригінал картини зберігається в головному офісі "Antonio Nadal".
У 1986 році фірма була придбана сімейством Гаро. Нові власники модернізували виробничі потужності і розширили штат співробітників, але при цьому зуміли зберегти трепетне ставлення до традицій. До 2003 року обсяги продукції, що випускається виросли до 5 мільйонів літрів на рік. На сьогоднішній день лінійка продуктів компанії налічує більше 100 видів напоїв, які експортуються в 20 країн світу.
Показано з 1 по 9 із 9 (всього сторінок: 1)