Віскі Teacher's Highland Cream 4 роки витримки 1 л 40%
Виробник: Teacher's
Модель: 5010093210007
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0

Віскі Teacher's Highland Cream 4 роки витримки 1 л 40%
524 грн.
Опис
Шотландія, віскі, історія. Три основних кита, на яких побудовано ідеологію найстарішого шотландського купажованого віскі Teacher'с Highland Cream. Створено в далекому 1863 році. Але, незважаючи на довгі роки, смак "Teacher's" і до цього дня залишається таким же багатим і повним, як і півтора століття тому. Особливість купажу Тічерс Хайленд Крем - високий вміст односолодового віскі в порівнянні з зерновими - 45%, такого показника не зустрічається більше ні в одного шотландського бленда. У складі напою присутні близько 30 сортів віскі, особливе місце серед яких займає віскі Ардмор (Ardmore), вироблений на останній винокурні Хайленда із суворим дотриманням старовинною технологією (ячмінь висушується на торф'яному вогні).
Колір - золотого кольору з помаранчевими відблисками.
Смак - м'який смак з домінуючими відтінками солоду, на зміну яким приходять нотки лакриці, ірису і земляного горіха. Збалансоване післясмак наповнений тонами диму, дуба і хліба.
Аромат - ароматом з нотками меду і солоду, а також відтінками горіхів, вершків і торф'яного диму.
Гастрономічні поєднання - рекомендується подавати в чистому вигляді, як дижестива або аперитив.
Смак - м'який смак з домінуючими відтінками солоду, на зміну яким приходять нотки лакриці, ірису і земляного горіха. Збалансоване післясмак наповнений тонами диму, дуба і хліба.
Аромат - ароматом з нотками меду і солоду, а також відтінками горіхів, вершків і торф'яного диму.
Гастрономічні поєднання - рекомендується подавати в чистому вигляді, як дижестива або аперитив.
Характеристики
Алкогольні напої
Міцність
40 %
Об'єм
1 л
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.