Лінійка Джим Бім дуже багатогранна. Приклад тому наявність у виробництві житнього віскі Jim Beam Rye. Багато років даний напій не виготовлявся, але керівництвом було вирішено відновити технологію, використовуючи давню рецептуру. Свою історію цей віскі починає в далекому 1795 році, і по праву вважається одним з найстаріших рецептів сімейства Бім. Сьогодні житній віскі виготовляється за такими ж суворим стандартам, як і понад 200 років тому. Виробник рекомендує насолоджуватися ним як в чистому вигляді, так і в складі класичних і сучасних коктейлях для отримання гострого, але теплого смаку з тонами чорного перцю.
Колір - золотистий.
Смак - інтенсивний, складний. Відкривається сильними нотами жита, які поетапно змінюють яскраві фруктові, нюанси карамелі, спецій, дуба і вугілля.
Аромат - солодкий, багатий, запашний, наповнений пряними нотами жита, м'яти, сухих трав, кураги, персика, деревної стружки, ванілі, гвоздики і перцю.
Гастрономічні поєднання - відмінно п'ється з додаванням коли. Він також прекрасний в чистому вигляді або в якості основи для коктейлів.