Каталог товарів
Клієнту
Мова:
+380686359090
Наша адреса
м. Чернівці, вул. Коломийська, 4 | м. Чернівці, вул. Пд-Кільцева, 3, № 182
Телефони
Графік роботи
  • пн-пт з 10:00 до 19:00
  • сб-нд - вихідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Рецепт перепелів в білому вині або як на дачі зробити з перепелів царську страву

Рецепт перепелів в білому вині або як на дачі зробити з перепелів царську страву

Перепели - царська птиця сімейства фазанових. Незважаючи на невеликі розміри, перепела при правильному приготуванні стають живильною і дієтичною стравою. Перепелине м'ясо відрізняється низькою калорійністю, тому його можуть вживати люди, які дотримуються суворої дієти. А перепела в білому вині з розмарином, приготовані в чавунній сковороді, дивують своєю смаком навіть затятих гурманів.


Для початку підготуйте:
• Три перепела.
• Три великі цибулини.
• Вино біле (краще брати сухе) - 0,2 л.
• Розмарин - 10 гр.
• Перець мелений.
• Сіль кухонну.

І починаємо процес приготування
1. Кожну тушку миємо, та вимокуємо серветками. За допомогою ножиць на грудях робимо розріз. Розкладаємо перепілку і натискаємо рукою, щоб кісточки трішки хрустнули.
2. Всю цибулю очищаємо, нарізаємо її півкільцями або кільцями. Викладаємо на дно сковорідки з чавуну.
3. На цибулю викладаємо підготовлені тушки. Заливаємо все вином.
4. Зверху накриваємо тарілкою і встановлюємо гніт. Відставляємо в сторону перепелів на чотири-п'ять годин.
5. З сковорідки витягаємо цибулю і перепелів. Цибулю перекладаємо в миску. Кожну тушку натираємо сіллю, перчимо.
6. Сковорідку розігріваємо, викладаємо перепелів і встановлюємо зверху гніт. Обсмажуємо перепелів. Витягуємо їх з сковорідки, як тільки утворюється хрустка скоринка.

Подача
1. На тарілку викладаємо перепелів, цибулю, яка використовувалася для маринування. Можна додати нарізаний лимон і салатні листя.