Каталог товарів
Клієнту
Мова:
+380686359090
Наша адреса
м. Чернівці, вул. Коломийська, 4 | м. Чернівці, вул. Пд-Кільцева, 3, № 182
Телефони
Графік роботи
  • пн-пт з 10:00 до 19:00
  • сб-нд - вихідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Рецепт мармеладу з цибулі із червоним вином

Рецепт мармеладу з цибулі із червоним вином
Підготуйте:
• 1.5 кг червоної цибулі;
• 0.26 л червоного сухого вина;
• 42 гр. розтопленого меду;
• 22 мл бальзамічного оцту;
• 0.11 л масла оливи;
• Сіль кухонну.
 
Рецепт приготування
1. Всю цибулю очищаємо, нарізаємо кубиком.
2. Викладаємо цибулю на сковорідку, додаємо масла і трохи солимо. Помішуємо її декілька хвилин. Важливо, щоб вся цибуля стала прозорою.
3. Поступово в сковорідку додаємо розтоплений мед, вино, а також бальзамічний оцет. Перемішуємо і тушкуємо до моменту, поки рідина практично повністю не зникне. Як тільки маса стане більш тягучою, можна перекладати мармелад в підготовлені ємності.

Порада: зберігати мармелад слід в холодильнику.