Підготуйте:
• 1.5 кг червоної цибулі;
• 0.26 л червоного сухого вина;
• 42 гр. розтопленого меду;
• 22 мл бальзамічного оцту;
• 0.11 л масла оливи;
• Сіль кухонну.
Рецепт приготування
1. Всю цибулю очищаємо, нарізаємо кубиком.
2. Викладаємо цибулю на сковорідку, додаємо масла і трохи солимо. Помішуємо її декілька хвилин. Важливо, щоб вся цибуля стала прозорою.
3. Поступово в сковорідку додаємо розтоплений мед, вино, а також бальзамічний оцет. Перемішуємо і тушкуємо до моменту, поки рідина практично повністю не зникне. Як тільки маса стане більш тягучою, можна перекладати мармелад в підготовлені ємності.
Порада: зберігати мармелад слід в холодильнику.
Написати коментар