Ви дивилися
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
+380686359090
Наша адреса
м. Чернівці, вул. Коломийська, 4 | м. Чернівці, вул. Пд-Кільцева, 3, № 182
Телефони
Графік роботи
  • пн-пт з 10:00 до 19:00
  • сб-нд - вихідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Дивилися
20
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Рецепт груші в соусі з білим вином або як об'єднати смак Європи і Південної Америки

Рецепт груші в соусі з білим вином або як об'єднати смак Європи і Південної Америки

Груша в білому вині - одночасно ніжна і дуже ароматна страва. Однак відразу попереджуємо, за 10 хвилин ви її не приготуєте, тут потрібен час і трохи фантазії.


Підготуйте:
• 0,16 кг груші;
• 70 мл білого вина;
• 65 гр. меду розтопленого;
• 45 гр. тростинного цукру;
• 10 гр. кориці;
• 5 гр. бадьяна;
• 0,25 л води.

Приготування
1. У сотейник переливаємо воду, додаємо цукор з цукрової тростини і перемішуємо.
2. Як тільки вода закипить, додаємо розтоплений мед, порційно вливаємо вино, а також корицю і бадьян. Ретельно все перемішуємо.
3. З груші знімаємо шкірку і витягаємо насіння, не розрізаючи її. Опускаємо грушу в сироп і тримаємо близько 90-100 хвилин.
4. Витягуємо грушу в тарілку, додаємо трохи сиропу, який використовувався для томління.