Про компанію Cointreau
- 27 жовтня 2019 21:23:47
- Відгуків: 0
- Переглядів: 295
Земля, люди і час. Що ж так тісно пов'язує їх? Любов до наших земель, майстерність, відточену часом, які завжди були в центрі нашого досвіду. Кожен з нас повинен втілити цей зв'язок в життя, поєднуючи землю, людей і час.
Існує зв'язок між древніми виноградниками Гранд Шампань в Коньяку, цукровою тростиною нашої Оксфордської плантації на Барбадосі, дозрілими на сонці виноградниками Самоса в Греції і золотим ячменем у Французьких Альпах, на північному заході Тихого океану в Сполучених Штатах і Айла в Шотландії. У цих місцях ми вибираємо найкраще, що може дати природа.
Існує зв'язок між Керол Куинтон, Сесіль Рудо, Адамом Ханнеттом, Метью Хофман, Баптистом Луазо, Константиносом Раптісом, Фредеріком Револю і Трудіаном Бранкером. Це творчі душі наших брендів. Вони творці унікального і таємничого досвіду, який передається з покоління в покоління. Творчий ентузіазм - ось що рухає кожним членом команди. У кожному аспекті нашого бізнесу, на кожному континенті, ми пишаємося тим, що є послами цього унікального стану розуму. Як висловився мезон Ремі Мартін: "Щоб створити графін Луї XIII, потрібне століття і чотири покоління майстрів".
Між нашими будинками існує зв'язок, який з моменту своєї появи витрив час. Гора Гей в 1703 році, Ремі Мартін в 1724 році, Куантро в 1849 році, Брюхладдіч в 1881 році, Метакса в 1888 році. У підвалі в Гролл в Коньяку, в підвалах св. Люсі на Барбадосі, в підвалах Бруіхладдіча на Айла, в Кіфісії в Греції, в Сіетлі в Сполучених Штатах або в Сен-Жан-д'Ерансе у Франції, ми не квапимо час. 5 років, 10 років, 100 років ... У наших підвалах мирно проходить час. Ми не поспішаємо. Ми пишаємося тим, що знайшли час. Як влучно сказано: вона готова, коли буде готова, ніколи раніше.
Існує зв'язок між LOUIS XIII, Ремі Мартіном XO, Mount Gay XO, Octomore, Cointreau, The Botanist, Angel's Treasure, St Rémy XO, Garryana, Moissons. Їх виняткові характеристики пробуджують наші почуття. Вони є результатом ретельного вибору інгредієнтів з кращих терруар, перетворених часом, і досвіду натхнених чоловіків і жінок. Це виняткові продукти для виняткових моментів.