Як відомо, абрикос - це бездонне джерело вітамінів та мікроелементів, що так необхідні організму людини. Особливу увагу заслуговують вітаміни А і С, що входять в склад данного продукту в максимальній кількості. Також слід відмітити що вітамін А значно активізує мозкову діяльність, а в поєднанні з вітаміном С ще і покращує настрій.
Саме цю особливість фрукта було використано фірмою Чизай для приготування винного напою. Відмінне вино, поєднане із плодами абрикосу, цікаво вирізняється на фоні звичних напитків приємним, світлим кольором і мягким смаком. Даний напій приємно підходить до столу як літом в альтанці, так і зимою при розпитті у каміна. Завершеності букету додає ніжний абрикосовий аромат, що дозволяє підняти настрій і забути про турботи повсякденного життя. Рекомендовано вживати при температурі 14–16 °С.
Місткість – 0,5 л
Спирт: 10,0-12,0 % об.
Цукор: 9,0-11,0 % мас.
Чизай, Вино