Ви дивилися
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
+380686359090
Наша адреса
м. Чернівці, вул. Коломийська, 4 | м. Чернівці, вул. Пд-Кільцева, 3, № 182
Телефони
Графік роботи
  • пн-пт з 10:00 до 19:00
  • сб-нд - вихідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Дивилися
20
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Курча зі шпинатом в білому вині - як зробити смачне корисним

Курча зі шпинатом в білому вині - як зробити смачне корисним

Хочете приготувати ніжну курку, але немає часу гріти духовку і чекати годину і більше? Тоді цей рецепт для вас - ніжна курка в білому вині завжди прикрасить ваш стіл.


Підготуйте:
• Велику грудку.
• Кілька зубчиків часнику.
• Спеції.
• Пару пучків солі.
• Шпинат - пару пучків.
• Вино біле - 220 мл.
• Масло вершкове - 75 гр.
• Чебрець - десяток гілочок.

Приготування
1. Присипаємо розділену на філе грудку спеціями, потім солимо. До м'яса додаємо чебрець, а також подрібнений часник.
2. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, трохи обсмажуємо курячу грудку. Через три хвилини додаємо часник, а також чебрець, які використовувалися для маринування.
3. Додаємо в сковорідку біле вино, кип'ятимо близько трьох хвилин. Після цього додаємо крупно нарізаний шпинат і трохи перцю.
4. Готову курку зі шпинатом розподіляємо по тарілках і поливаємо соусом, в якому вона тушкувалася.