Курча зі шпинатом в білому вині - як зробити смачне корисним
- 21 березня 2020 13:22:17
- Відгуків: 0
- Переглядів: 900
Хочете приготувати ніжну курку, але немає часу гріти духовку і чекати годину і більше? Тоді цей рецепт для вас - ніжна курка в білому вині завжди прикрасить ваш стіл.
Підготуйте:
• Велику грудку.
• Кілька зубчиків часнику.
• Спеції.
• Пару пучків солі.
• Шпинат - пару пучків.
• Вино біле - 220 мл.
• Масло вершкове - 75 гр.
• Чебрець - десяток гілочок.
Приготування
1. Присипаємо розділену на філе грудку спеціями, потім солимо. До м'яса додаємо чебрець, а також подрібнений часник.
2. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, трохи обсмажуємо курячу грудку. Через три хвилини додаємо часник, а також чебрець, які використовувалися для маринування.
3. Додаємо в сковорідку біле вино, кип'ятимо близько трьох хвилин. Після цього додаємо крупно нарізаний шпинат і трохи перцю.
4. Готову курку зі шпинатом розподіляємо по тарілках і поливаємо соусом, в якому вона тушкувалася.
Підготуйте:
• Велику грудку.
• Кілька зубчиків часнику.
• Спеції.
• Пару пучків солі.
• Шпинат - пару пучків.
• Вино біле - 220 мл.
• Масло вершкове - 75 гр.
• Чебрець - десяток гілочок.
Приготування
1. Присипаємо розділену на філе грудку спеціями, потім солимо. До м'яса додаємо чебрець, а також подрібнений часник.
2. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, трохи обсмажуємо курячу грудку. Через три хвилини додаємо часник, а також чебрець, які використовувалися для маринування.
3. Додаємо в сковорідку біле вино, кип'ятимо близько трьох хвилин. Після цього додаємо крупно нарізаний шпинат і трохи перцю.
4. Готову курку зі шпинатом розподіляємо по тарілках і поливаємо соусом, в якому вона тушкувалася.