Леблон виготовляють на власному вертикально інтегрованому лікеро-горілчаному заводі в бразильському регіоні Мінас Жерайс, де проводиться родюча кашаса. Лікеро-горілчаний завод називається Maison Leblon, а Жиль Мерле разом з Карлосом Олівейрою виконують функції головного дистилятора. Мерлет підходить до дистиляції Leblon Cachaça, ніби це хороше вино. Цукрову тростину збирають вручну з довколишніх полів Леблона і швидко доставляють для пресування. Сік ферментують протягом 20-24 годин, після чого його скеровують в мідні діжки Alambique для перегонки в одній партії. Потім дистилят зберігається до 6 місяців в бочках з коньяку Vintage XO з Франції. Різні партії змішують в майстер-формі, а остаточну партію обережно фільтрують і розливають в скляні пляшки. Оскільки Leblon Cachaça переганяється в мідних кубах з аламбіка невеликими партіями, а не в більш швидких і більш дешевих колонних ємностях, він класифікується як кустарний кашасу. Леблон сертифікований Instituto Mineiro de Agropecuária як кустарний Cachaça de Alambique.
Колір - прозорого чистого кольору.
Смак - округлий і повний, приправлений нотами лайма, ваніль, заварного крему, ірисок і спецій на стійкому тлі з відтінків цукрової тростини. Післясмак тривалий і зігріваючий.
Аромат - володіє багатим ароматом з відтінками цукрової тростини, лайма, груші, кокосового горіха, ананаса, спецій і карамелі.
Гастрономічні поєднання - вживається в чистому вигляді з льодом, лаймом, а також у складі коктейлів.
Вид - білий ром
Країна - Бразилія
Міцність - 40%
Розміри - 73x73x350 мм
Вага - 0.8 кг