Каталог товарів
Клієнту
Мова:
+380686359090
Наша адреса
м. Чернівці, вул. Коломийська, 4 | м. Чернівці, вул. Пд-Кільцева, 3, № 182
Телефони
Графік роботи
  • пн-пт з 10:00 до 19:00
  • сб-нд - вихідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Індичка з абрикосами під винним соусом - коли стикаються кухні двох світів

Індичка з абрикосами під винним соусом - коли стикаються кухні двох світів

Індичка - США, абрикос - Вірменія, біле вино - Франція, рисове борошно - Китай. І все це в одній страві. Готові? Тоді приступимо.


І так почнемо з інгредієнтів. Підготуйте:

• Грудку - 0,8 кг.
• Велику цибулину.
• Свіжі гриби - 0,4 кг.
• Великі і щільні абрикоси - 5 шт.
• Вино (краще використовувати біле сухе) - 130 мл.
• Зелень.
• Борошно рисову - 30 гр.
• Розтоплене вершкове масло.
• Спеції.

Приготування
1. Смажимо на сковорідці попередньо подрібнену цибулю. Додаємо ложку розтопленого масла.
2. Гриби нарізаємо слайсами і додаємо до цибулі. Томимо десять хвилин.
3. Ділимо грудку на кілька частин, солимо і додаємо спеції. Укладаємо м'ясо під плівку і трохи відбиваємо.
4. Абрикоси миємо, очищаємо і нарізаємо. Викладаємо по центру фрукти, завертаємо рулет.
5. Кожен рулет обсипаємо борошном.
6. Викладаємо рулети на сковорідку і обсмажуємо. До рулетів додаємо гриби, цибулю, а також вино.
7. Подрібнюємо зелень і додаємо до рулетів. Накриваємо сковорідку і тушкуємо двадцять хвилин.