Як приготувати червоне вино в домашніх умовах?
Рецепти червоного вина можна знайти в Інтернеті у величезній кількості. Найпростіший спосіб приготувати червоне вино в домашніх умовах, це скористатися наступною інструкцією.
Потрібно взяти ягоди (вишню і виноград) один кілограм, літр води і 500 грам цукру. Ягоди вимити і помістити в сулію. Далі залити сиропом і надіти на горловину рукавичку або кульку. Шарик (рукавичку) проколюють голкою. Бутель потрібно залишити в теплому темному місці на пару місяців. Потім вино очищають (проціджують) і розливають в красиві пляшки.
Існують і більш складні рецепти червоного вина, але знаючи цей простий спосіб можна легко приготувати червоне вино в домашніх умовах.
Найкраще вино поєднується з цитрусовими, ваніллю, м'ятою, корицею, випічкою, шоколадом, м'ясом.
Вживати червоне вино з рибними консервами, з гострим соусом, кетчупом, салатами з майонезом не рекомендується. Гостра і солона їжа не дасть відчути весь аромат і смак напою. Є правило поєднання: чим ніжніший напій, тим простіша повинна бути їжа.
Написати коментар