8 років експериментів, 38 спроб налаштувати завод для виробництва ідеальної рецептури, не більше 240 пляшок в день. Це коротка передісторія того, як створювався напій Джин Oxley London Dry. Народився він в травні 2009 року з основною метою - стати кращим в своєму класі, не дивлячись на всі складнощі. Дорогий, безкомпромісний виробничий процес базується на холодній дистиляції і дозволяє отримувати всього 240 пляшок в день. Більшість джинів перегоняются при температурі близько 70-100° C, втрачаючи делікатні властивості рослинних компонентів. Щоб зберегти свіжість чотирнадцяти рослинних інгредієнтів, які віддали свій смак і аромат в процесі 15-годинноъ мацерації, Oxley London Dry переганяють у вакуумі при температурі близько -5 ° C. Результат виходить настільки яскравий і енергійний, що навіть свіжі фрукти в порівнянні з ним здадуться не такими соковитими. Кожен з рослинних елементів (ялівець, свіжий грейпфрут, свіжий апельсин, свіжий лимон, коріандр, кора касії, лакрица, корінь дягелю, корінь ірису, мигдаль, какао, таволга, ваніль і мускатний горіх) знайшов в джині своє місце. Революційний Окслі Лондон Драй відкриє Вам нову еру в світі джина.
Колір - чистого, прозорого кольору.
Смак - дуже елегантний, з м'якою текстурою і соковитими, солодкими тонами цитрусових фруктів, які врівноважуються звучними нотами ялівцю, лугових трав, горіхів, спецій. Післясмак сухий, тривалий, пряний.
Аромат - складається з чистих відтінків лимона, грейпфрута і апельсина в оточенні нот ялівцю, анісу, мускатного горіха, лакриці, мигдалю і коріандру.
Гастрономічні поєднання - добре поєднується з содовою і тоніком, використовується для приготування коктейлів.